Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-useronline domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/lk84vgdi/domains/hadiskadeh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the all-in-one-wp-security-and-firewall domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/lk84vgdi/domains/hadiskadeh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wordpress-seo domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/lk84vgdi/domains/hadiskadeh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
آیا وحدت مسلمین ، در گرو تبعیت شیعه از اهل تسنن است؟ - حدیث کده : اثبات حقانیت مکتب اهل البیت علیه السلام

آیا وحدت مسلمین ، در گرو تبعیت شیعه از اهل تسنن است؟

آیا وحدت مسلمین ، صرفا ، در گرو تبعیت شیعه از اهل تسنن است ؟

https://www.hadiskadeh.ir/wp-content/uploads/2011/03/images.jpeg

اصولا پراکندگی مذاهب در اسلام ، به عدول شیعیان از مذهبشان و گرویدن به مذهب جمهور متوقف نیست و نیز بر عدول از مذهبشان هم موقوف نیست؛ بلکه اتفاق و اتحاد مسلمانان از این طریق صورت می گیرد که مذاهب جمهور، مکتب اهل بیت علیهم السلام را هم ، اقلا ، چون یکی از مذاهب خود بداند. آن چنان که نظر پیروان هر کدام از مذاهب شافعی، حنفی، مالکی و حنبلی نسبت به شیعه ی آل محمد صلی الله علیه و آله ، هم چون نظرشان نسبت به پیروان آن مذهب دیگر باشد. از این راه است که پراکندگی مسلمین کمتر و پیوند اجتماعیشان از آنچه که هست بهتر خواهد شد.


البته اختلاف بین مذاهب چهارگانه ی اهل سنت، کم تر از اختلاف بین آنها و مذهب شیعه نیست. شاهد گویای این سخن، هزاران کتاب است که در اصول و فروع مذهب این دو گروه تالیف یافته است. پس چرا در میان مسلمانان شایع می سازند که شیعه مخالف اهل سنت است اما شایع نمی کنند که اهل سنت مخالف شیعه اند؟ و چرا شایع نمی سازند که گروهی از اهل تسنن مخالف گروه دیگرند؟


سوالی که شیعیان از اهل سنت میپرسند اینست که : اگر جایز است که چهار مذهب وجود داشته باشد؛ چرا پنج تای آن جایز نیست؟ چطور ممکن است چهار مذهب موافق با اجتماع و اتحاد مسلمانان باشد؛ اما همین که به پنج تا رسید اجتماع از هم پاشیده شده و مسلمانان هر کدام به راهی می روند؟


چه شده که مذاهب اربعه، تابعان مذهب اهل بیت علیهم السلام را سبب قطع پیوند اجتماعی و پراکنده شدن می دانند؛ اما پیروان دیگر مذاهب را هر چند از نظر مذهب، نظریه، مشرب و خواسته ها متعدد و مختلف باشند، باعث اجتماع دل ها و اتحاد عزم ها می پندارند؟


 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

شيعه پاسخ می دهد
1
شيعه بزرگان صحابه را ناسزا نمي گويند شيعه لعنت ميكند كسي را كه حق خدا و رسول را ضايع نموده است

شيعه بزرگان صحابه را ناسزا نمي گويند شيعه لعنت ميكند كسي را كه حق خدا و رسول را ضايع نموده است شيعه ناسزا گفتن به بزرگان اصحاب به خصوص خلفاي راشدين ابوبكر و عمر و عثمان -رضي الله عنهم- را عبادت مي ‌دانند و با اين كار به خدا تقرب …

شيعه پاسخ می دهد
3
بررسی ادله سب در روایات شیعه

بررسی ادله سب در روایات شیعه در اینجا به هیچ وجه قصد مقاله نویسی ندارم از همین رو فقط به ذکر ادله و بیان سند آنها اکتفا میکنم: 1- قال رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم: «اِذََا رَأَیْتُمْ أَهْلَ الرَّیْبِ وَالبِدَعِ مِنْ بَعْدِی فَأَظْهِرُوا البَرَاََءَةَمِنْهُمْ وَ اَکْثِرُوا مِنْ …

شيعه پاسخ می دهد
آیات تبری به ترتیب سوره ها و آیات قرآن کریم

آیات تبری به ترتیب سوره ها و آیات قرآن کریم قبل از ورود به بحث توجه شما را به روایتی زیبا جلب می نماییم: اصبغ بن نباته از امیرالمومنین علیه السلام نقل میکند که حضرت فرمودند: قرآن در چهار بخش نازل شده است, یک چهارم در رابطه با ماست, یک …