دانلود 5 کتاب مختصر و مفید با موضوع ” شناخت بهائیت ”
- بهدست: Admin
- دستهبندی: گالري
- برچسبها: بهائیت, پیدایش بهاییت, پیر استعمار, جای پای تزار, دانلود, شناخت, کتاب, مختصر, مفید, مهدی ستیزان, موضوع
دانلود 5 کتاب مختصر و مفید با موضوع ” شناخت بهائیت “
پیدایش بهاییت
زیاده از یکصد و شصت سال پیش، جوانی شیرازی ادّعا کرد که باب امام زمان علیه السّلام است.
نامش میرزا علیمحمّد بود و به جهت همین ادّعا، خود را سیّد باب میخواند. ادّعای او دربارهی خود، چند سال بعد، به مقام مهدویّت رسید و چندی بعد، پیامبر شد و با نگارش کتابی، قرآن را نسخشده اعلام کرد. او پس از مدّتی خود را خدا نیز خواند!
دولت ایران هر چند به علّت وجود شبههی دیوانگی دربارهی او، از اعدامش خودداری میکرد؛ امّا سرانجام به دستور امیرکبیر و به جهت پایان دادن به درگیریهای داخلی، او را به اعدام محکوم کرد.
پس از او، یکی از مریدانش به نام میرزا حسینعلی نوری که خود را بهاءالله مینامید؛ اعلام کرد که به مقام پیامبری رسیده است. نام دین خود را بهاییّت گذاشت و عدّهای را بهدور خود جمع کرد. رهبری بهاییان پس از او به فرزندش عبدالبهاء رسید و پس از عبدالبهاء نیز از آنجا که او پسری نداشت؛ نوهی دختریاش به نام شوقی رهبر بهاییان شد. هر چند بنا بر پیشبینی رهبران بهایی قرار بود فرزندان پسر شوقی، یکی پس از دیگری، رهبری بهاییان را بر عهده بگیرند؛ امّا شوقی عقیم بود و بهاییان پس از او، مؤسّسهای را در اسراییل به نام بیتالعدل تأسیس کردند تا جامعهی بهاییان را رهبری کند.
کتاب «پیدایش» به معرفی این رهبران و برخی آموزههای آنان میپردازد و انشعابهای مختلف ایجاد شده در این جریان را به خوانندگان خود معرفی میکند.
دانلود پیدایش بهاییت / حجم 1.7 / pdf
جای پای تزار
تفرقهافکنی در میان صفوف مسلمانان، همواره یکی از مهمترین سیاستهای شوم استعمار برای تضعیف مسلمانان و غارت آنان بوده است. روسیهی تزاری پس از آن که بخشهای مهمّی را از کشور عزیزمان در دو معاهدهی ننگین گلستان و ترکمانچای، از سرزمین اصلی جدا کرد؛ برای تسلّط بیشتر بر منابع آن، از فرصت ایجاد شده در فتنهی باب سود جست و بر اختلافات ناشیشده از ادّعای باب در میان مسلمانان، دامن زد.
ابتدا توسط یکی از عوامل گوش به فرمان خود در دربار قاجار به نام منوچهر خان معتمد الدّوله، سیّد باب را پناه داد. در ماجرای اعدام او، کنسول روسیه حاضر شد و بر جنازهی او گریست. پس از ترور نافرجام ناصرالدّین شاه قاجار، به طرّاح اصلی ترور یعنی بهاءالله پناه داد و مانع از مجازات او توسط دولت شد.
بهاییان را برای ایجاد مرکز عبادی خود در عشق آباد آزاد گذاشت و به مخالفان حکومت ایران در آن شهر پناه داد و …
البتّه بهاییان نیز توسّط عبدالبهاء تعهّد کردند که هیچگاه علیه دولت روسیّه که دشمن اصلی کشورمان در آن روزگار بوده، اقدامی نکنند؛ حتّی در حقّ امپراطور روسیه جناب الکساندر سوم، دعاهایی نیز توسط عبدالبهاء صادر میشود.
«جای پای تزار» به نقش دولت روسیّهی تزاری در نشو و نمای بهاییان و حمایت بیچون و چرای آن دولت از این فرقه میپردازد و در این مسیر، تنها به کتابهای بهاییان استناد میکند.
دانلود جای پای تزار / حجم 1.7 / pdf
پیر استعمار
از همان آغاز پیدایش بابیّت و در پی آن بهائیّت، بسیاری بر آن بودند که جای پای کشور روسیّهی تزاری در بهرهبرداری از این ماجرا برای ایجاد اختلاف و دو دستگی در میان ملّت ایران، بهروشنی پیداست. پس از انقراض امپراطوری روسیّه، بهائیّت کاملاً مورد بهرهبرداری استعمار پیر، یعنی امپراطوری بریتانیا قرار گرفت. بهویژه در اشغال فلسطین و جداسازی آن از امپراطوری عثمانی در جریان جنگ جهانی اوّل، عبدالبهاء پیشوای دوم بهائیان، نقش کلیدی داشت؛ بدانسان که بههمین مناسبت به دریافت لقب پهلوانی Knighthood از جانب امپراطوری بریتانیا، مفتخر گردید و Sir نامیده شد. در روزگار شوقی، پیشوای سوم بهائیان، و پس از استقرار دولت غاصب اسرائیل در فلسطین اشغالی، روابط حسنهی میان این فرقه و کشورهای استعماری و بهویژه اسرائیل، رو به گسترش نهاد.
بههمین جهات، ملّت ایران از همان اوائل، به این باور رسیدند که بهائیّت ساخته و پرداختهی کشورهای استعماری است.
کتاب «پیر استعمار» به بررسی چگونگی حمایت دولت انگلستان از فرقهی بهاییّت و رهبران آن و خوشخدمتی متقابل بهاییّت به این دولت، در میان اسناد مورد تأیید بهاییان میپردازد.
دانلود پیر استعمار / حجم 1.7 / pdf
مهدی ستیزان
بهاییان میگویند: موعود دین اسلام یعنی مهدی علیه السّلام، فردی به نام میرزا علیمحمّد شیرازی (موسوم به سیّد باب) بوده که در سال 1260 هجری قمری، ظهور کرده و دین اسلام با ظهور او به پایان رسیده است.
او علاوه بر نسخ آیین اسلام، احکامی جدید برای بشریّت آورده و به ظهور پیامبر بعدی یعنی میرزا حسینعلی نوری (مشهور به بهاء الله) بشارت داده است.
صرفنظر از آن که دین اسلام، پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم را آخرین پیامبر الاهی میداند و ظهور پیامبری پس از ایشان، خلاف آموزههای آن است، باید گفت که در تاریخ اسلام، تنها مدّعی مقام مهدویّت، سیّد باب نیست و افراد دیگری نیز چنین ادّعایی کردهاند. چگونه میتوان به حقانیّت سیّد باب در ادّعای خود پی برد؟
از کجا معلوم میشود که دیگر مدّعیان دروغگو بودهاند؟ معیار چیست و ملاک کدام است؟ آیا خصوصیّات سیّد باب با مشخّصات مهدی موعود مطابقت دارد؟
کتاب «مهدی ستیزان» ابتدا بهشرح اجمالی خصوصیّات مهدیِ موردِ ادّعای بهاییان و مختصری از تاریخ زندگانی او میپردازد و سپس با بیان مشخّصات مهدی منتظَر در تعالیم دین اسلام، پژوهشی تطبیقی را در این موضوع به خوانندگان خود عرضه میکند. این کتاب همچنین بهذکر برخی تعالیم این مدّعی مهدویّت خواهد پرداخت و امکان نزول چنین تعالیمی را از سوی خداوند حکیم بررسی خواهد کرد.
دانلود مهدی ستیزان / حجم 1.7 / pdf
قبله، جایگاهی است که پیروان یک دین، در هر جای دنیا که باشند، بهسوی آن نماز میگذارند.
بهاییان نیز قبلهای دارند که محلّ آن در شهر عکا (فلسطین اشغالی) است. عکا محلّ دفن میرزا حسینعلی نوری (بهاءالله) رهبر بهاییان است که بهاییان، اعمال عبادی خود را رو بهسوی جنازهی مدفون او به جا میآورند؛ البتّه دستور بهاء الله آن بوده که بهاییان در زمان حیاتش نیز به سمت او عبادت کنند.
بنیاسراییل تداعی میکند که به آنان میگفت: “من خداوند بزرگتر شما هستم!”
بدون دیدگاه