دلایل دعا برای امام زمان (عج) (27) : کمالات
آیا دیده اید وقتی یکی از علمای شهر، دچار بیماری شود، پشت بیمارستان صفی از انسانها نگران ایجاد می شود؟ حتی اگر کسی نتواند خودش را به بیمارستان برساند، از خانه ی خودش، با خلوص قلب برای او شفای او دعا خوهد کرد. می دانید چرا؟ چرا که علما و انسانهایی نظیر آنان، به شدت کم یاب اند و از دست دادن یک عالم، رخنه ای در جامعه ایجاد می کند که پر نمی شود.
حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه)، باقی مانده از نسل بزرگترین انسانهای روی زمین، کسی است که کمالات ایشان را بزرگترین علمای ما، حتی به خواب هم نمی مانند.
امام جعفر صادق (عليه السلام) فرمودند: «هيچ معجزهاي از معجزات انبيا و اوصيا نيست مگر اين که خداوند تبارک و تعالي مثل آن را به دست قائم (عج) ظاهر ميگرداند تا بر دشمنان اتمام حجّت کند.» (1)
می دانید آقای ما در هنگام ظهور، خود را چگونه معرفی می کنند؟ ایشان با تکیه بر دیوار کعبه می فرمایند: «اي مردم! هر آن که مي خواهد آدم و شيث را ببيند، بداند که من آدم و شيث هستم، و هر که ميخواهد نوح و فرزندش سام را ببيند، بداند که من همان نوح و سامم. و هر شخصي که مايل است ابراهيم و اسماعيل را ببيند، بداند که من همان ابراهيم و اسماعيل ميباشم. و هر که ميخواهد موسي و يوشع را ببيند، من همان موسي و يوشع هستم. و هر کس ميخواهد عيسي و شمعون را ببيند، من همان عيسي و شمعون هستم. و هر کس ميخواهد محمد و امير المؤمنين علي (عليهما السلام) را ببيند، بداند که من همان محمد و علي (ع) هستم. و هر که ميخواهد حسن و حسين (ع) را ببيند، بداند که من همان حسن و حسين (ع) هستم. و هر که ميخواهد امامان از نسل حسين (ع) را ببيند، بداند که من همان ائمه اطهار (عليهم السلام) هستم. دعوتم را بپذيريد و به نزدم جمع شويد که هرچه گفته اند و هرچه نگفته اند را به شما خبر ميدهم.» (2)
اگر علمای ما کم یاب اند، آقای ما یکی بیشتر نیست. دعا کنیم که سر سلامت و دل خرسند داشته باشند. دعا کنیم که دعایمان کنند؛ با همان نفَس مسیحایی و قلب رووف فاطمی.
دعای این هفته
در یکی از تشرفات علما، صلواتی از جانب امام عصر (ارواحنا له الفداء) نقل شده است که به خواندن آن سفارش کرده اند. این صلوات را می توانید به طور کامل از اینجا ببینید.
پی نوشت:
1. اثبات الهداة: 357:7؛ به نقل از موسوی اصفهانی، محمد تقی، مکیال المکارم، نشر مسجد مقدس جمکران، ج 1، ص 210
2. بحار الانوار: 9:53؛ به نقل از همان، ص 211
پ.میعاد