شهادت زهرا (س) راز جاودانگى امامت علی علیه السلام است
آیت الله العظمی سید محمد صادق روحانی به مناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا (س) پیامی را به زبان عربی خطاب به همه مسلمانان جهان علی الخصوص دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) صادر فرمود که با هم متن ترجمه شده آن را می خوانیم:
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم – اَلسَّلامُ عَلَى الصِّدِّیْقَةِ الشَّهِیْدة * اَلسَّلامُ عَلَى مُحْسِنِها الشَّهِیْد * اَلسَّلامُ عَلَى ضِلْعِها الْکَسِیر * اَلسَّلامُ عَلَى جَنْبِهَا الْجَرِیْح * اَلسَّلامُ عَلَى عییْنِهَا الدّامِیَة * اَلسَّلامُ عَلَى صَدْرِهَا النّازِف;
· سلام بر صدّیقه شهید (ع)! * سلام بر محسن شهید او! * سلام بر دنده شکسته فاطمه (ع) در راه حق و عدالت! * سلام بر پهلوى زخم خورده فاطمه (ع)! * سلام بر چشمان خونگرفته او! * و سلام بر سینه خونچکان فاطمه (ع)!
در این روزهاى جانسوز و غمبار، سالروز شهادت حزن انگیز آن هدیه بزرگ خدا به پیامبر، حضرت فاطمه(علیها السلام) – که جان جهانیان به فداى خاک پاى او باد – تجدید مى گردد، و در آستانه این روز، دردها و رنج ها تازه مى شود، و ابرها از طنین نداى مظلومیت او به لرزه درآمده و فرشتگان از بزرگى فاجعه، گریان و نالان گشته، و قلب نازنین صاحب الزّمان از غم جانگداز این مصیبت پاره پاره مى شود!
آرى، سالروز شهادت صدّیقه طاهره، حضرت فاطمه زهرا (ع) است; شهادتى غمبار که خدا اراده فرمود تا آن گاه که دنیاخواران دین ستیز براى غصب و غارت، یورش بردند و بر نابودى نداى حق و عدالت و خاموش ساختن آن، توطئه ها چیدند، میزانى دقیق و عادلانه میان حق و باطل و جداسازنده عدالت از فریب و ستم گردد.
شهادت جانسوز بزرگ بانوى تاریخ بشر، صدّیقه طاهره، حضرت فاطمه زهرا (ع) در آن شرایط دشوار، آن هم با انواع دردها و رنج ها، همچون به آتش کشیدن خانه، شکستن پهلو و دنده، کشتن جنین، زدن و آزردن بازو و پهلو، نواختن سیلى بر چهره ، فشردن ریحانه ارجمند پیامبر (ص) میان در و دیوار، مجروح ساختن سینه، و هتک حجاب آن حضرت رخ داد تا به صورت غریوى ماندگار و فریادى جاودانه در کران تا کران تاریخ براى رسواساختن غاصبان و ظالمان طنین انداز باشد.
آرى! در یک جمله مى توانیم بگوییم که شهادت صدّیقه طاهره، حضرت فاطمه زهرا (ع)، از سویى مشعل نورافشان دوستى اهل بیت(ع) و از سوى دیگر آتش پرشراره دشمنى با آن خاندان است; بر این باور، هر کس راه درست را گم کرده و نمى داند حقیقت و عدالتِ درخور پیروى و اقتدا کجاست، پیام و رسالت شهادت جانسوز حضرت فاطمه زهرا (ع) راهی است که دست او را می گیرد و وى را به شاهراه امامت آسمانى امیرمؤمنان(علیه السلام) رهنمون نموده و از بیراهه غاصبان و ظالمان دور می سازد.
بر این اساس است که ما همه مسلمانان را در کران تاکران گیتى به مطالعه و پژوهش در رنج ها و مصائب آن بزرگ بانوى ستمدیده، در منابع و مصادر و کتاب هاى خودشان فرامى خوانیم، تا سنگینى حجم آن رویداد سهمگین و بزرگى آن مصیبت ها را بشناسند، و از انگیزه ها و اسباب آن بجویند تا به آن بخش از حقیقت که بر آنان نهان مانده است، راه یابند; همچنان که فرزندان حضرت زهرا(ع)و شیعیان او را فرا مى خوانیم و بر آنان تأکید و اصرار می ورزیم که تلاش خود را به زنده داشتن این رویداد بزرگ و این مصیبت سهمگین چندین و چند برابر سازند; چراکه این شهادت غمبار، جداسازنده رهرو مذهب اهل بیت(ع) و شیعه آنان از دیگران است; بلکه اگر بگوییم این رویداد عظیم، علّت ماندگارى و راز جاودانگى امامت آسمانى امیرمؤمنان(ع) و عترت پاک او در گذر زمان است، مبالغه اى نکرده ایم.
امّا هان اى فرزندان حضرت زهرا(ع)! و اى شیعیان آن بانوى بزرگ! از تلاش هاى فریبکارانه اى که در اندیشه نادیده انگاشتن و به حاشیه راندن این روز و رویداد بزرگ و هدف والاى حضرت زهرا (س) و افشاندن بذر تردید در آن است، برحذر باشید; چراکه این تلاش ها ، نیرنگ خطرناکی است که اگر موفق گردد، اثرى بسیار مخرب بر اساسى ترین رویدادهاى تاریخ اسلام و مسلمانان در ارتباط با مرجعیت دینى و خلافت الهى و امامت آسمانى پس از رحلت سالار پیامبران و آخرین فرستادگان خدا بر جاى می گذارد.
در پایان، تسلیت خود را به ساحت مقدس ولىّ الله الْأعظم ارواحنا لتراب مقدمه الفداء تقدیم مى داریم و از خداى بزرگ مى خواهیم که ما را زیر پرچم و فرمان او از خونخواهان مادر والایش صدّیقه شهیده قرار دهد; «وَإنّا للهِ وَ إنّا إلَْیهِ راجِعُون».
30 جمادی الاولی 1432
بدون دیدگاه