Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-useronline domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/lk84vgdi/domains/hadiskadeh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the all-in-one-wp-security-and-firewall domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/lk84vgdi/domains/hadiskadeh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
هفدهم ربیع الاول سالروز آغاز تجدید بنای مسجد مقدس جمکران به امر امام زمان (عج) مبارک باد - حدیث کده : اثبات حقانیت مکتب اهل البیت علیه السلام

هفدهم ربیع الاول سالروز آغاز تجدید بنای مسجد مقدس جمکران به امر امام زمان (عج) مبارک باد

هفدهم ربیع الاول سالروز آغاز تجدید بنای مسجد مقدس جمکران به امر امام زمان(عج) مبارک باد

هفدهم رمضان 373 هجری قمری حضرت بقیه الله (عج) در تشرفی در عالم بیداری به جناب حسن بن مثله جمکرانی دستور بنای مسجد مقدس جمکران را دادند   و در قسمتی از بیانات شریفشان فرمودند :

این زمین را خداوند متعال از زمین های دیگر برگزیده و شریف گردانیده است ، به مردم بگو تا به اين موضع رغبت كنند و آن را عزيز بدارند …

42 سال پیش در شب نیمه شعبان 1391 ه ق وجود مبارک حضرت مهدی (عج) در تشرف دیگری در عالم بیداری به یار پاک باخته اش جناب حاج قدرت الله لطیفی نسب دستور تجدید بنای مسجد را بعد از 1018 سال صادر نمودند  که خود تحول عظیمی در مکتب تشیع ایجاد کرد و سرآغاز توجه جهانی مردم به امام عصر (سلام الله علیه) گردید .

حاج قدرت الله لطیفی نسب مجدد بنای مسجد مقدس جمکران خود از بیان این قصه به طور عمومی ابا داشتند و فقط عده ی معدودی از نزدیکان از این موضوع مطلع بودند و این اتفاق بعد از رحلت ایشان بیان شد.

ایشان می فرمودند : در سال 1347 ه ش در شب نیمه شعبان تعداد انگشت شماری در مسجد بودند که آن ها هم بعد از مغرب به منازل خود بازگشتند .، در مسجد مشغول عبادت بودم که نزدیکی های سحر وجود نازنین حضرت با دو نفر وارد مسجد شده و به نماز مشغول شدند . پس از نماز به سمت من آمده دست مبارکشان را بر شانه ام نهاده و فرمودند : مسجد را از این حالت در بیاور ، شبستانی بساز و آبرومندش کن ، عنایت خداوند با شماست و ما نیز کمک می کنیم و نقشه شبستان جدید مسجد را به من داده و فرمودند این نقشه را در آینده از شما می گیریم .

در تاریخ هفدهم ربیع الاول 1392 ه ق مرحوم حاج آقای لطیفی نسب ( رضوان الله تعالی علیه ) کلنگ بنای جدید مسجد مقدس جمکران را زدند که با عنایت و مدد مولا صاحب الزمان (عج) آغازی بر توجه عمومی به حضرت گردید تا آنجا که امروزه در طول هفته هزاران نفر و در شب نیمه شعبان میلیون ها نفر به مسجد مشرف می شوند و برای تعجیل در فرج آخرین حجت الهی دست به دعا بر می دارند .

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت اینترنتی www.rahevesal.com مراجعه نمایند

منبع : شیعه نیوز

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

تقويم شيعه
تقویم شیعه /وفات حضرت ابوطالب(علیه السلام) 26 رجب

تقویم شیعه /وفات حضرت ابوطالب(علیه السلام)  26 رجب سد بطحاء حضرت ابو طالب سه سال قبل ازهجرت و درسال 10 بعثت از دنیا رفت. نام مبارک آن حضرت عمران است و پدرشان جناب عبد المطلب و مادرشان فاطمه بنت عمرو بن عائذ است. ابو طالب با عبد الله پدر پیامبر(صلی …

تقويم شيعه
شب های قدر چه اعمال و وظایفی دارد ؟

شب های قدر اعمال و و ظایفی دارد که در اینجا به اعمال مشترکه در این شب ها اشاره می کنیم تا کسانی که طالب خوش بختی و سعادت هستند، به انجام آنها بپردازند: 1. غسل شست و شویى كن و آنگه به خرابات خرام تا نگردد ز تو این …

تقويم شيعه
شب قدر مختص زمان پیامبر است؟

شب قدر مخصوص زمان پیامبر اكرم (صلى الله علیه و آله و سلم ) نیست برخى از برادران اهل سنت(1) گمان كرده اند كه شب قدر در زمان حیات رسول اكرم (صلى الله علیه و آله) بوده و پس از آن نیست . این قول ، ضعیف است ، زیرا …