وظایف منتظران در عصر غیبت امام زمان (عج) (14) / ترک خود آزاری
- بهدست: Admin
- دستهبندی: وظایف منتظران در عصر غیبت امام زمان (عج)
- برچسبها: 14, احادیث, از منظر, امام, امید, با, باید, بر گردن, برنامه, بشناسد, بهتر, پیش, ترک, تکالیف, جاهل, جاهلیت, حق, خود, خود آزاری, در, در هر, درباره, دوران, رعایت, روایات, روی, زمان, زندگی, سلسله, عصر, علت, عنوان, غافل, غیبت, کوتاه, مانند, مردم, مقالات, منتظران, می میرد, هدف, هرکسی, وظایف
وظایف منتظران در عصر غیبت امام زمان (عج) (14) / ترک خود آزاری
يعني وجود حضرت لطف و عنايت بر ماست و غيبت ايشان به خاطر اعمال و رفتار بد ماست. (1)
امیرمومنین علی (علیه السلام) نیز می فرمایند:
«زمين خالي از حجت خدا نيست ، لكن خداوند متعال ، خلقش را از اينكه حجت را بشناسند نابينا و محروم مي نمايد و اين بخاطر ظلمي است كه بر خودشان روا داشتند.» (2)
با انجام هر گناه، ظهور موعود، به عقب می افتد. گناه به معنای کاری است که ولی خدا از انجام آن کراهت و نفرت دارد. علت تاخیر ظهور و ناشناخته ماندن امام زمان (ع) از زبان امیرالمومنین (ع) به خوبی روشن می گردد:
«ظلم و جور با بصيرت سنخيت ندارد و كسي كه در كلاس گناه و معصيت بسر مي برد هم سنخ با اولياي خدا نيست. لذا ديده اش از شناخت حضرت نابيناست»(3)
باید دانست که شعیان و دوستداران امام زمان (عج)، با انجام محرمات، نه تنها به خود ستم می کنند، بلکه به خاطر تاخیر در نابودی باطل، انتقام خون مظلومان و عقب افتادن ظهور، قلب امام خود را می شکنند و محبوب خود را در قفس انتظار گرفتار می کنند.
حضرت بقیة الله الاعظم (ارواحنا له الفداء) خود در این باره می فرمایند:
«محبوس نكرده ما را از دوستان، مگر خبرهاي ناگواري كه همواره از ناحيه آنان به ما مي رسد كه ناخوشايند است، در حاليكه ما آن كارها را از ايشان نخواستيم»(4)
به همین جهت در مکیال المکارم یکی از وظایف منتظران چنین است: «دوری از محرمات»
پی نوشت:
1.تجرید الاعتقاد
2.بحار الانوار ، ج 51، ص 113
3.مشعل هدايت ، ج 2 ، ص 126 ، مقاله امكان تشرف
4.احتجاج طبرسي ، ج 2 ، ص 322
پ.میعاد
بسیارزیباست زحمت کشیدین بیشترواسه موبایل کلیپ کوتاه تصویری وتأثیرگذارباشه.ایرج جانبازوطن ازساوه.فدایی رهبرسیدمظلوم علی خامنه ای
سلام خداخیرتون بده من همشوباموبایل یاخوندم ودانلودکردم کلیپ های کوتاه باشه دانلودبشه.والسلام.ایرج جانبازوطن فدایی رهبرسیدمظلوم علی خامنه ای.ماجرای علی(ع)که فرمانروای مطلق برزخندچیست؟