چهره های آخرالزمانی (۱2) / سید الشهداء (ع)
«… من نخستین کسی هستم که بازمی گردم…» (1)
رجعت یعنی بازگشتن و در اصطلاح به بازگشت گروهی خاص از مؤمنین و گروهی از بدکرداران گفته می شود. اینکه رجعت در روایات به چه صورت بیان شده و اینکه در چه زمان و به چه صورت محقق می شود در مقاله ای مفصل خواهد آمد، آنچه قصد بیان آن را داریم آن است که بهترین های دوران، در این واقعه ی عظیم بازمی گردند.
فکر کنید! در جنگی علیه باطل همراه با امام زمان (ع) می جنگید و شمشیر و شجاعت امیرالمؤمنین (علیه السلام) پشتیبان شماست!
رسول گرامی اسلام (ع) را با لبخند گشاده اش می بینید!
برای کسی که سالها برایش گریستید و بر سینه کوفتید جان نثاری می کنید! (ان شاء الله)
این رؤیا واقعی است! وعده ای است از سوی خداوند عادل و رحمن و خداوند هرگز وعده اش را زیر پا نمی گذارد.
نخستین کسی که از قبر بیرون می آید و منت بر سر مستضعفان می گذارد، امام حسین (ع) است. کسی که خون خواهی او شعار پرچم حضرت بقیة الله (ارواحنا له الفداء) است: «یا لثارات الحسین»
زمانی که انسان به سن پیری می رسد موی ابرویش رشد می کند و گاهی تا چشم می آید؛ در روایات آمده است که زمانی که حکومت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه) ایجاد شد، امام حسین (ع) آنقدر حکومت می کنند تا ابروهایش بر چشمانش می افتد. (2)
از روایات معلوم است که زمان رجعت امام حسین (ع) تقریباً همزمان با قیام حضرت حجت (ع) و رجعت امیرالمؤمنین (ع) خواهد بود. (یادآوری: در برخی روایات حضرت امیر (ع) با نام دابة الارض معرفی شده اند.) (3)
نکته ی دیگر آن است که از برپایی حکومت جهانی حضرت مهدی (ع) تا قیامت فاصله ی زیادی طی خواهد شد؛ چرا که در بسیاری از روایات علاوه بر حکومت امام حسین (ع) تا دوران پیری از حکومت دیگر امامان نیز یاد شده است.
آخرین خبر آنکه: زمانی که مولای زمان ما به شهادت می رسند، امام حسین (ع) بر پیکر ایشان نماز می گذارند؛ چرا که تنها امام بر پیکر امام نماز می گزارد…
پی نوشت:
1.بحارالانوار، ج 53، ص 62
2.همان، ج 102، ص 131
3.علامه مجلسی، حق الیقین، ج2، ص7.
منابع:
1.ضمیری، محمد رضا، رجعت، نشر موعود
2.موعود شماره ی 30، مقاله ی رجعت امام حسین (ع) در قرآن و روایات
3.سایت پایگاه حوزه، ذیل کلمه ی رجعت
پ.میعاد